KAMI Nyedhiyakake PERALATAN BERKUALITAS

PERALATAN UMUM

Dipercaya kita, pilih kita

Babagan awake dhewe

  • perusahaan-img

Katrangan singkat:

Tangshan Tianhe Environmental Protection Technology Co., Ltd. (Kode Saham: 871037) minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing didegake ing taun 2001. Sampun suwene melu riset, pangembangan, promosi lan aplikasi persiapan batu bara, pertambangan lan lingkungan. pangayoman related teknologi lan peralatan, lan nduweni kualifikasi kelas loro kanggo construction lan instalasi.Bisnis utama kalebu: teknologi lan peralatan pemecah batu bara, teknologi lan peralatan pengering drum lingkungan, teknologi lan peralatan kontrol cerdas, lsp.

Melu kegiatan pameran

ACARA & TRADE Shows

  • Pameran_Warta (7)
  • Pameran_Warta (5)
  • China Coal & Mining Expo 2019
  • Teknologi Tianhe
  • Optimalisasi Operasi Crusher Produksi Kiln Feed Limestone
  • mitra (1)
  • mitra (10)
  • mitra (13)
  • mitra (14)
  • mitra (18)
  • mitra (19)
  • mitra (20)
  • mitra (21)
  • mitra (22)
  • mitra (23)
  • mitra (24)
  • mitra (25)
  • mitra (26)
  • mitra (27)