Kehormatan & Sertifikat Perusahaan

OPAH

tengen2Perusahaan sing kadhaptar, kode saham: 871037

tengen2Perusahaan teknologi tinggi nasional

tengen2Spesialisasi nasional khusus anyar "raksasa cilik" perusahaan kunci

tengen2Provinsi Hebei spesialisasi khusus perusahaan demonstrasi anyar

tengen2Perusahaan juara manufaktur Provinsi Hebei

tengen2perusahaan demonstrasi inovasi teknologi provinsi Hebei

tengen2Perusahaan terkemuka ing provinsi Hebei

tengen2Pusat teknologi perusahaan Hebei

tengen2Pusat inovasi teknologi Hebei

tengen2Pusat Desain Industri Hebei

tengen2Provinsi Hebei A-level perusahaan industri riset lan pangembangan Institusi

tengen2Merek dagang misuwur ing provinsi Hebei

tengen2Brand misuwur ing provinsi Hebei

tengen2Pusat Penelitian Teknologi Pengeringan Batubara Tangshan

PRESTASI TEKNIS

tengen2Desain lan teknologi Tianhe wis kabukten dening pelanggan lan nampa akeh laporan pujian sajrone pirang-pirang taun lan duwe reputasi apik ing Industri pertambangan China.

tengen2Sawise luwih saka 20 taun inovasi teknologi, Tianhe Technology nduweni 57 hak properti intelektual, kalebu 11 paten penemuan, 34 paten model sarana, 3 paten tampilan lan 9 hak cipta piranti lunak, sing uga ditrapake ing produksi.

sertifikat (3)
sertifikat (4)
sertifikat (1)
sertifikat (1)
sertifikat (12)
sertifikat (8)
sertifikat (5)
sertifikat (7)
sertifikat (11)
sertifikat (10)
sertifikat (9)
sertifikat (6)

SERTIFIKAT

tengen2Sertifikat QMS: ISO9001:2015

tengen2Sertifikat Sistem Manajemen Lingkungan

tengen2Sertifikat manajemen kesehatan lan keselamatan kerja

tengen2SGS standar Eropa WPQR

tengen2SGS sertifikat welder standar Eropa

tengen2Sertifikat keamanan kanggo produk pertambangan

tengen2sertifikat CE

tengen2Sertifikat TUV

tengen2Sertifikat persetujuan kanggo produk pertambangan

1 TUV
2 ISO1
3 ISO2
4 ISO3
5 SGS1
6 SGS2
7 EAC
8 CE_00
9 sertifikat (1)
9 sertifikat (2)
9 sertifikat (3)
9 sertifikat (4)