Profil Perusahaan

Tangshan Tianhe Environmental Protection Technology Co., Ltd.

perusahaan_img

Tangshan Tianhe Environmental Protection Technology Co., Ltd. (Kode Saham: 871037) minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing didegake ing taun 2001. Sampun suwene melu riset, pangembangan, promosi lan aplikasi persiapan batu bara, pertambangan lan lingkungan. pangayoman related teknologi lan peralatan, lan nduweni kualifikasi kelas loro kanggo construction lan instalasi.Teknologi Tianhe minangka pendiri teknis lan pimpinan proyek teknologi roller crusher ganda ing daratan China.Bisnis utama kalebu: coal crushing teknologi lan peralatan, lingkungan drum pangatusan teknologi lan peralatan, kontrol cerdas teknologi lan peralatan, etc. Coal teknologi pangatusan lan set lengkap peralatan digunakake digunakake ing Enterprises coal utama liwat 180 set ing total.Roller crusher pindho wis disedhiyakake lan ditrapake kanggo luwih saka 1,500 set perusahaan batubara utama lan tambang non-batubara, kapasitas pangolahan luwih saka 2000 t / h manggoni luwih saka 50% ing pasar.
Jaringan sales Tianhe Teknologi umume nyakup klompok pertambangan utama lan wis diekspor menyang luwih saka 120 negara lan wilayah ing saindenging jagad, kalebu: Pakistan, Turki, Kazakhstan, Malaysia, Indonesia, India, Mongolia, Serbia lan negara liyane.

Sawise luwih saka 20 taun inovasi teknologi, Tianhe Technology nduweni 57 hak properti intelektual, kalebu 11 paten penemuan, 34 paten model sarana, 3 paten tampilan lan 9 hak cipta piranti lunak, sing uga ditrapake ing produksi.kontrol kualitas Manufaktur, proses WPQR saben Eropah standar ditanggepi dening SGS, welder certificate adhedhasar standar Eropah certified dening SGS, lan ISO, CE, EAC, TUV certificate, etc. Desain lan teknologi Tianhe wis buktiaken dening customer lan nampa akeh laporan pujian liwat taun lan duwe reputasi gedhe ing Industri pertambangan China.

Mineral dhuwur-mburi sizing peralatan crushing R & D lan produksi basis Manufaktur project, kalebu area 4 hektar, karo total area construction saka 40.000 meter persegi, iku r & D lan basis Manufaktur dhuwur-mburi mineral grading peralatan crushing ing China.

pabrik
pabrik
pabrik
paten
+
Hak Kekayaan Intelektual
Negara Ekspor
+
Projects Covers
wilayah
m2
Pabrik Covers
Pengalaman
+
Pengalaman Over

Sajrone pirang-pirang taun, kanthi kekuatan teknis sing kuat, produk sing berkualitas lan diwasa, lan sistem layanan sing sampurna, kita wis entuk pangembangan kanthi cepet, lan indeks teknis lan efek praktis saka produke wis dikonfirmasi lan dipuji dening mayoritas pangguna, lan entuk sertifikat produk bermutu, lan wis dadi perusahaan sing kondhang ing industri kasebut.
Ing mangsa ngarep, perusahaan bakal terus kanggo menehi play lengkap kanggo kaluwihan dhewe, tansah adhering kanggo tenet saka "anjog ing ilmu lan teknologi, porsi pasar, nambani wong karo integritas lan nggayuh kasampurnan" lan filosofi perusahaan "produk sing. wong", terus-terusan nindakake inovasi teknologi, inovasi peralatan, inovasi layanan lan inovasi metode manajemen, lan terus ngembangake produk sing luwih murah kanggo nyukupi kabutuhan pembangunan ing mangsa ngarep.Liwat inovasi kanggo terus-terusan ngembangake produk sing luwih larang regane kanggo nyukupi kabutuhan pembangunan ing mangsa ngarep, lan kanthi cepet nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing murah lan murah minangka tujuan sing ora bisa ditindakake.

perusahaan
perusahaan
perusahaan