Kunjungan Pelanggan

PELANGGAN KITA

Jaringan sales Tianhe Teknologi dhasar kalebu klompok perusahaan batubara utama lan tambang non-batubara ing China, lan wis diekspor menyang Pakistan, Turki, Kazakhstan, Malaysia, Indonesia, India, Mongolia, Serbia, Rusia lan negara liyane.

paten

KUNJUNGAN PELANGGAN

tur_pabrik (5)
tur_pabrik (7)
tur_pabrik (1)
tur_pabrik (8)
tur_pabrik (6)
tur_pabrik (2)