Kursus pengembangan perusahaan

  • 2001

    Ing tanggal 18 Juni 2001 perusahaan ndhaptar kanthi resmi.

  • 2011

    Ing 18 Juni 2011, bangunan pabrik lan kantor dibangun.

  • 2012

    Roller crusher kaping pindho entuk sertifikat "sertifikat keamanan produk tambang".

  • 2016

    Jeneng diganti dadi "Tangshan Tianhe Environmental Protection Technology Co., Ltd. ".

  • 2017

    Tianhe Technology dadi perusahaan kadhaptar "telu papan anyar", kode saham 871037.

  • 2019

    Ditrapake kanggo sertifikat welding standar Eropa saka SGS.

  • 2020

    Ditrapake kanggo sertifikat CE lan diekspor menyang pasar Eropa.

  • 2021

    Anak perusahaan saka "Tangshan Saimu Environmental Protection Technology Co., Ltd."didaftarkan secara resmi.

  • 2022

    Ditrapake kanggo sertifikat EAC lan diekspor menyang pasar Rusia.