Roller Ganda Ukuran Batubara Sizer Screening Crusher

Katrangan singkat:

Crusher ukuran primer, crusher ukuran sekunder, crusher ukuran halus.Digunakake sacara wiyar kanggo ngremukake kabeh jinis batubara, slime batubara, shale minyak, gangue batubara, watu gamping, coke petroleum, slag, kaca, bijih nikel, bauksit, bijih emas, bahan limbah konstruksi sing kekerasan Moh ora ngluwihi 6.


Detail Produk

Tag produk

GANDA ROLLER SIZING CRUSHER

Aplikasi

※ 2PLF seri sizing crusher minangka peralatan crushing sing dikembangake sacara mandiri dening perusahaan kita kanggo macem-macem kondisi crushing batu bara.

※ The crusher casing adopts struktur casing lengkap, kang èfèktif solves masalah sing prewangan saka ora kuwat dipanggonke, lan tetep kamar crushing ditutup kanggo mesthekake lingkungan apa wis di resiki

※ Crusher untu materi babbitt nyandhang-tahan alloy (HRC45-55, impact kateguhan 38Kg·m/cm2), karo atose dhuwur, resistance nyandhang dhuwur, kateguhan dhuwur, resistance impact kuwat, etc., urip layanan punika 2 - 3 kaping tinimbang materi umum

※ Macem-macem jinis untu crusher, struktur untu movable, struktur ferrule, struktur ring toothed, struktur piring toothed lan struktur roller wutuh

※ Susunan majeng untu crusher, spiral tunggal, spiral ganda, multi-spiral, jinis alternatif, jinis lurus, lan sapiturute, kanthi tingkat blok sing dhuwur lan efisiensi penghancuran sing dhuwur

※ Ukuran discharge luwes, ana telung cara pangaturan kayata piranti bantalan eksentrik, sekrup lan cara hidrolik

※ Macem-macem piranti seluler, kayata piranti seluler tetep, piranti seluler sekrup, piranti seluler hidrolik lan listrik, nggampangake pangopènan lan ndandani saben dina.

※ Dilengkapi piranti pangayoman kakehan lan kios, sistem kontrol cerdas lan sistem pelumasan otomatis, gampang dioperasi lan peralatan kasebut aman lan dipercaya

Aplikasi

produk

※ Bahan industri batubara aplikasi crushing kanggo tambang batubara ing lemah, pabrik cuci batu bara, tambang batubara open-pit, lan sapiturute Kayata batu bara lignit, batu bara coklat, batu bara kayu, batu bara bituminous, batu bara lembut, batu bara antrasit, batu bara buta, batu bara semi antrasit .Batubara mentah, middings (batu bara), batubara sing wis diresiki, coking coal, baking coal, sintering coal, coal gangue, thermal coal, steam coal, oil shale, lignite coal, baking coal, filter cake of slime, hard coke, petroleum coke, crude oil coke, coal slime, lump coal, mixed coal, gross coal, run-of-mine coal, recarburizer, long flame coal, sintering ore, etc

※ Industri pembangkit listrik tenaga batubara kayata bahan bakar boiler lan crushing bahan bakar batubara liyane

※ Penambangan lan tambang watu kayata bijih emas, watu pasir putih, deposit timbal-seng, bijih tembaga, dolomit, Talcum, bijih fosfat, fosfat batu, slag, basalt, lsp.

※ Pabrikan aluminium kayata anoda elektrolit

※ Pabrik kimia kayata kalsium karbida

※ Bahan basah lan lengket kaya bauksit, bijih nikel laterit, bijih nikel, lempung

※ Tambang gamping kayata watu gamping 40-80mm, 50-90mm, 20-40mm, gipsum, kalsium karbonat, watu biru dll

※ Sampah bangunan, sampah bangunan, lsp

Spesifikasi

Crusher ukuran primer, crusher ukuran sekunder, crusher ukuran halus.

PRIMER SIZE CRUSHER

※ Ukuran input 300-1500 mm, ukuran output 150-500 mm

※ Kapasitas nganti 6000-8000 ton saben jam

※ Untu ngremukake disusun ing spiral, lan tingkat bongkahan nganti 90% utawa luwih, lan tingkat over-crushing kurang.

※ Untu ngremukake duwe macem-macem struktur, kayata jinis untu sing bisa dipindhah, jinis lengen kertu, jinis dering untu lan jinis roller wutuh

produk
齿环结构03333
马鞍齿02222
卡帽形活齿02222
主图4733333

DATA TEKNIS

 

Seri

Model

Ukuran Input (mm)

Ukuran Output (mm)

Kapasitas (t/h)

Daya Motor (kw)

CP75

2DSKP75100

400~500

150-200

200

2×55

2DSKP75150

400~500

150-200

400

2×75

2DSKP75200

400~500

150-200

600

2×110

CP80

2DSKP80100

500~600

200-300

200

2×55

2DSKP80150

500~600

200-300

500

2×90

2DSKP80200

500~600

200-300

800

2×132

2DSKP80250

500~600

200-300

1000

2×160

CP95

2DSKP95150

800~1000

200-300

1000

2×160

2DSKP95200

800~1000

200-300

2000

2×250

2DSKP95300

800~1000

200-300

4000

2×315

CP120

2DSKP120200

1200-1500

300-500

3000

2×250

2DSKP120300

1200-1500

300-500

5000

2×315

CP150

2DSKP150300

≤1500

250-350

8000

2*315

Secondary Sizing Crusher

※ Ukuran input 150-500 mm, ukuran output 40-150 mm, kapasitas maksimal nganti 2000 t/jam

※ Ukuran discharge bisa diatur, lan macem-macem cara pangaturan diatur, sing trep kanggo nyetel lan dipercaya ing operasi

※ Peluru jinis crushing waos karo susunan spiral, kemampuan kuwat kanggo clamp materi, super tahan nyandhang

※ Tipe ring toothed, jinis piring toothed, kabeh jinis roller, etc

※ Desain struktur khusus poros utama, torsi transmisi torsi dhuwur kanthi stabilitas dhuwur

633333
Gambar 251111111

Data Teknis

Seri

Model

Ukuran Input (mm)

Ukuran output (mm)

Kapasitas (t/h)

Daya Motor (kw)

ZP70

2DSKP7070

250-300

50~80

70

2×22

2DSKP70100

250-300

50~80

130

2×30

2DSKP70150

250-300

50~80

200

2×45

2DSKP70200

250-300

50~80

400

2×75

ZP75

2DSKP75100

300-350

50~80

150

2×37

2DSKP75150

300-350

50~80

250

2×55

2DSKP75200

300-350

50~80

400

2×75

2DSKP75250

300-350

50~80

500

2×110

ZP80

2DSKP80100

350-400

80~100

150

2×45

2DSKP80150

350-400

80~100

300

2×75

2DSKP80200

350-400

80~100

600

2×110

2DSKP80250

350-400

80~100

800

2×160

2DSKP80300

350-400

80~100

1000

2×200

ZP90

2DSKP90100

400-450

100~150

200

2×55

2DSKP90150

400-450

100~150

300

2×75

2DSKP90200

400-450

100~150

600

2×132

2DSKP90250

400-450

100~150

800

2×160

2DSKP90300

400-450

100~150

1200

2×250

ZP100

2DSKP100200

450-500

100~150

600

2×160

2DSKP100250

450-500

100~150

800

2×200

2DSKP100300

450-500

100~150

1200

2×250

Ukuran Fine Crusher

※ Ukuran input 50-150 mm, ukuran output 15-40 mm, kapasitas maksimal nganti 500 t/jam

※ Desain waos khusus, tingkat bongkahan dhuwur, tingkat mecah sing kurang

※ Optimized desain dhuwur waos, jembaré lan kekandelan, karo kemampuan nresep kuwat lan umur layanan dawa

※ Dilengkapi piranti reresik sisih, materi sing teles lan lengket bisa diremuk kanthi normal

Gambar 103231
produk (8)

Data Teknis

Seri

Model

Ukuran Input (mm)

ukuran output (mm)

Kapasitas (t/h)

Daya Motor (kw)

XP65

2DSKP65100

50~80

30

100

2×37

2DSKP65150

50~80

30

150

2×45

2DSKP65200

50~80

30

200

2×55

XP75

2DSKP75100

80~100

30

100

2×45

2DSKP75150

80~100

30

150

2×55

2DSKP75200

80~100

30

200

2×75


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Seri MGT Efisiensi Tinggi Sistem Pengeringan Drum Hemat Energi/Sistem Pengering Drum/Sistem Pengeringan Slime

      MGT Series Drum Hemat Energi Efisiensi Tinggi D...

      DRYINGSYSTEM TECHNICAL FEATURE ※ Efek dehidrasi ketok, watesan ndhuwur Kelembapan feed bisa tekan 60%, Kelembapan produk bisa tekan ngisor 8% ※ Ngartekno nambah kualitas bahan lan èfèktif nambah kinerja panyimpenan materi lan transportasi;※ Sistem kasebut lengkap, efisien, hemat energi, ramah lingkungan, lan nduweni tingkat otomatis ...

    • Hot Sale High Performance Limestone Crusher Station

      Hot Sale High Performance Limestone Crusher Sta...

      STATION CRUSHING LIMESTONE CRUSHING STATION FITUR TEKNIS GAMBAR GAMPIR Tingkat bongkahan dhuwur nganti 65-80% Ukuran sing bisa diatur Kapasitas nganti 1000 tph Perusahaan kita kanthi aktif nanggapi telpon negara kanggo mbangun tambang ijo, nganggo desain tertutup, lan ...

    • Mesin Penghancur Batu Mobile dan Screening Plant Jaw Crusher Crusher And Screening Machine

      Penghancur Batu Mobile dan Pabrik Saringan Rahang C...

      CRUSHING AND SCREEN MACHINE TECHNICAL FITUR ◆ Struktur kompak lan volume cilik, cocok kanggo instalasi lan digunakake ing trowongan lemah ◆ Screening pisanan, banjur crusher, crusher nduweni kapasitas pangolahan gedhe lan tingkat aglomerasi dhuwur ◆ Layar digawe saka bahan tahan nyandhang lan nduweni umur layanan sing dawa ◆ Materi saka untu roller toothed yaiku paduan tahan bainitik sing dikembangake dening perusahaan kita, hardnes ...

    • Mobile Crusher Station Jaw/Impact/Hammer/Cone/Layar

      Mobile Crusher Station Of Jaw/Impact/Hammer/Con...

      STRUKTUR Stasiun MOBILE CRUSHER 1: rangka 2: pengumpan apron 3: tempat penyimpanan 4: hopper penghancur 5: penghancur rol ganda 6: conveyor sabuk pelepasan 7: tangga panjat pagar pagar platform 8: kabinet kontrol listrik 9: stasiun hidrolik KARAKTERISTIK STASIUN MOBILE CRUSHER: Utama crusher mengadopsi 2DSKP seri double teethed roller crusher kanggo sekunder c ...

    • Top Quality Batu Kapur Roller Crusher

      Top Quality Batu Kapur Roller Crusher

      LIMESTONE ROLLER CRUSHER Tingkat bongkahan dhuwur nganti 65-80% Ukuran bisa diatur Kapasitas nganti 1000 tph Roller crusher kaping pindho nganggo teori remuk nyukur, meremas lan meregangkan kanggo ngrusak materi...

    • High Performance Coal Slime Crusher

      High Performance Coal Slime Crusher

      STRUKTUR COAL SLIME CRUSHER Motor drive rotor kanggo muter ing kacepetan dhuwur liwat sistem transmisi kanggo mencet jajan slime Filter, layar dumunung ing ngisor rotor, slime Filter cake interaksi karo layar liwat sirah Pethel, slime olahan. partikel liwat bolongan layar, lan partikel gedhe saka Filter slime terus diantemi lan bejat dening rotor ing layar.KERJA CRUSHER SLIME...