Pakan Rantai Tugas Berat/Pakan Apron

Katrangan singkat:

Feeder chain tugas abot utamané digunakake ing hopper lan bin panyimpenan kanthi tekanan tartamtu, kabeh jinis bahan kapasitas gedhe jarak cendhak, terus kanggo kabeh jinis crushing roto-roto, screening utawa peralatan transportasi, iku stasiun crushing paling umum digunakake ndhukung heavy. piranti pakan.


Detail Produk

Tag produk

HEAVY DUTY CHAIN ​​feeder / APRON feeder

01

HEAVY DUTY CHAIN ​​feeder / APRON feeder Pambuka

Feeder chain tugas abot utamané digunakake ing hopper lan bin panyimpenan kanthi tekanan tartamtu, kabeh jinis bahan kapasitas gedhe jarak cendhak, terus kanggo kabeh jinis crushing roto-roto, screening utawa peralatan transportasi, iku stasiun crushing paling umum digunakake ndhukung heavy. piranti pakan.

The GBZ seri heavy-tugas plate feeder diprodhuksi dening Tianhe Teknologi bisa ngrampungake dipakani abot lan ngaturaken karya ing lingkungan atos.Wis daya adaptasi gedhe kanggo owah-owahan komposisi ukuran materi, suhu, viskositas lan asor, lan dipakani seragam, akurat lan dipercaya.Mesin kasebut nduweni kaluwihan struktur sing cukup, instalasi sing gampang, disassembly lan pangopènan.

HEAVY DUTY CHAIN ​​feeder / APRON feeder APLIKASI

Feeder apron tugas abot digunakake ing pertambangan, metalurgi, bahan bangunan lan industri batu bara.mesin iki utamané dipigunakaké ing silo lan hopper karo meksa silo tartamtu, kanggo ngirim macem-macem bahan gedhe-kapasitas kanggo macem-macem crushing, screening utawa transportasi peralatan ing jarak cendhak, roto-roto lan terus-terusan, utamané nalika digunakake dipakani kanggo crushing utami.Iku ora mung cocok kanggo ngolah bahan kasar, nanging uga kanggo bahan alus.Uga bisa ngrampungake karya abot ing lingkungan sing atos.Wis daya adaptasi gedhe kanggo owah-owahan ing ukuran partikel materi lan komposisi, suhu, viskositas, lan asor, lan dipakani seragam lan akurat, dipercaya dienggo, iku ora diijini mbongkar materi kosong, sing, materi gedhe langsung impact. lumahing piring chain, lan ora diijini jeblugan ing lumahing piring chain.Mesin kasebut bisa dirancang kanthi sudut instalasi sing beda-beda miturut kabutuhan pangguna, lan sudut instalasi antara 0 ° lan 25 °.

CRUSHER STATION FITUR TEKNIS

Model

Chain plate jembaré (mm)

Jarak tengah roda rantai (mm)

Kacepetan

(m/s)

Angel (°)

Bahan pakan

Ukuran

(mm)

Kapasitas

(t/h)

GBZ1200

1200

4000

6000

8000

12000

14000

0.015-0.25

0-25

≤600

400

GBZ1500

1500

≤800

800

GBZ1800

1800

≤1000

1200

GBZ2000

2000

≤1200

2000

GBZ2400

2400

≤1500

3000

Cathetan: Ngirim, Sudut instalasi, kapasitas pakan, lan sifat materi, Kapadhetan tumpukan, papan instalasi, lan sapiturute, indikator ing ndhuwur mung kanggo referensi pangguna.

02
01

PROFIL PROYEK

02

GBZ1500-6 HEAVY DUTY CHAIN ​​FEEDER DENGAN KAPASITAS 1000TON / JAM

01

GBZ2400-12 HEAVY DUTY CHAIN ​​FEEDER DENGAN KAPASITAS 3150TON / JAM
LEMBARAN PLAT RANTAI 2400 MM, JARAK PUSAT RODA RANTAI 11350 MM


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Hot Sale High Performance Limestone Crusher Station

      Hot Sale High Performance Limestone Crusher Sta...

      STATION CRUSHING LIMESTONE CRUSHING STATION FITUR TEKNIS GAMBAR GAMPIR Tingkat bongkahan dhuwur nganti 65-80% Ukuran sing bisa diatur Kapasitas nganti 1000 tph Perusahaan kita kanthi aktif nanggapi telpon negara kanggo mbangun tambang ijo, nganggo desain tertutup, lan ...

    • Mesin Penghancur Batu Mobile dan Screening Plant Jaw Crusher Crusher And Screening Machine

      Penghancur Batu Mobile dan Pabrik Saringan Rahang C...

      CRUSHING AND SCREEN MACHINE TECHNICAL FITUR ◆ Struktur kompak lan volume cilik, cocok kanggo instalasi lan digunakake ing trowongan lemah ◆ Screening pisanan, banjur crusher, crusher nduweni kapasitas pangolahan gedhe lan tingkat aglomerasi dhuwur ◆ Layar digawe saka bahan tahan nyandhang lan nduweni umur layanan sing dawa ◆ Materi saka untu roller toothed yaiku paduan tahan bainitik sing dikembangake dening perusahaan kita, hardnes ...

    • High Performance Coal Slime Crusher

      High Performance Coal Slime Crusher

      STRUKTUR COAL SLIME CRUSHER Motor drive rotor kanggo muter ing kacepetan dhuwur liwat sistem transmisi kanggo mencet jajan slime Filter, layar dumunung ing ngisor rotor, slime Filter cake interaksi karo layar liwat sirah Pethel, slime olahan. partikel liwat bolongan layar, lan partikel gedhe saka Filter slime terus diantemi lan bejat dening rotor ing layar.KERJA CRUSHER SLIME...

    • Kualitas Tinggi Batu Jaw Batu Batu Kalsium Karbida Crusher

      Kualitas Tinggi Batu Rahang Batu Batu Kalsium Karbi...

      CALCIUM CARBIDE CRUSHER TOOTH PROFIL KALSIUM KARBIDA PRINSIP KERJA lan STRUKTUR Kanggo ngoptimalake tingkat kalsium karbida bongkahan mbentuk, wangun crushing untu adopts olecranon lan peluru jinis.Susunan spiral unik kanggo ngremukake untu lan sudut elevasi saka ngremukake untu dirancang.Ing premis kanggo mesthekake kekuatan crushing untu, kapasitas bahan clamp saka crus ...

    • Roller Ganda Ukuran Batubara Sizer Screening Crusher

      Roller Ganda Ukuran Batubara Sizer Screening Crusher

      DOUBLE ROLLER SIZING CRUSHER Aplikasi ※ 2PLF seri sizing crusher minangka peralatan crushing independen dikembangaké dening perusahaan kita kanggo macem-macem kondisi crushing batu bara ※ The crusher casing adopts struktur casing lengkap, kang èfèktif solves masalah sing prewangan saka ora kuwat dipanggonke, lan tetep ing kamar crushing ditutup kanggo mesthekake lingkungan kerja wis di resiki ※ Crusher t...

    • Stasiun Penghancur Tetap Dan Mobile / Pabrik Penghancur

      Stasiun Penghancur Tetap Dan Mobile / Pabrik Penghancur

      CRUSHER STATION TECHNICAL FITUR A sistem lengkap ukuran gedhe crushing lan screening produksi nggabungaken nampa, dipakani, crushing, ngaturaken, screening, panyimpenan sementara lan pangolahan liyane;Roller crusher double-toothed, layar geter gedhe, gardu tipe kothak, sistem listrik lengkap, sistem pemantauan lan peralatan utama liyane lan ndhukung platform struktur baja;Kanthi biaya investasi sing murah, struktur kompak ...