High Performance Coal Slime Crusher

Katrangan singkat:

PCN seri hammer slime crusher yaiku peralatan penghancur lendir sing dikembangake dening grup kita kanthi basis hammer crusher miturut kabutuhan pasar kanggo ≤ 20mm partikel, ngembangake ruang lingkup panggunaan slime crusher.


Detail Produk

Tag produk

STRUKTUR COAL SLIME CRUSHER

Motor drive rotor kanggo muter ing kacepetan dhuwur liwat sistem transmisi kanggo mencet jajan slime Filter, layar dumunung ing sangisore rotor, jajan Filter slime interaksi karo layar liwat sirah Pethel, partikel slime olahan liwat layar. bolongan, lan partikel gedhe saka slime Filter terus diantemi lan bejat dening rotor ing layar.

PRINSIP KERJA COAL SLIME CRUSHER

Seri PCN hammer slime crusher utamane kasusun saka motor listrik, kopling hidrolik, rotor, casing, pigura, layar, piranti pambuka hidrolik lan komponen liyane.

Motor nganggo produk merek ABB / SIEMENS kanthi kualitas sing dipercaya;Rotor kasebut kalebu poros utama, bantalan, cakram rotor, batang palu, sirah palu lan bagean liyane.

Sirah palu muter kanthi fleksibel ing batang palu kanthi efektif nyerang lan ngethok kue panyaring slime;

Piranti pambuka hidrolik dipasang ing casing, sing trep kanggo mbukak casing lan ndandani lan njaga peralatan kasebut.

BATUBARA SLIME CRUSHER FITUR TEKNIS

Kopling hidrolik disusun ing antarane motor lan rotor, sing nduweni efek wiwitan alus, proteksi kakehan lan mitigasi kejut;

Kepala Pethel digawe saka bahan paduan tahan nyandhang lan nduweni umur layanan sing dawa;

Layar digawe saka piring tahan nyandhang, lan bolongan layar nganggo struktur bertahap saka cilik nganti gedhe, lan partikel seragam, lan ora gampang macet;

Casing dilengkapi piranti reresik kanggo ngresiki slime cemented ing kamar crushing lan nyegah blockage materi;

Peralatan kasebut dilengkapi piranti pambuka hidrolik, sing bisa mbukak piring sisih ing loro-lorone casing kanggo nggampangake reresik lan pangopènan crusher;dilengkapi weker pamblokiran materi lan proteksi safety kontrol listrik kanggo ngindhari karusakan peralatan sing disebabake operasi ora normal.

DATA TEKNIS

Model

Ukuran input (mm)

Ukuran output (mm)

Kapasitas (t/h)

Daya Motor (kW)

PCN1010

≤300

≤20

80-100

160

PCN1014

≤300

≤20

100-150

200

PCN1216

≤300

≤20

150-200

250

PCN1220

≤300

≤20

200-300

315

Kue panyaring lendir batubara sing ditekan kanthi tekanan filter tekanan dhuwur, kita bisa ngrancang miturut kapasitas pangolahan pelanggan, ngeculake ukuran partikel lan papan instalasi kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan's syarat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Roller Ganda Ukuran Batubara Sizer Screening Crusher

      Roller Ganda Ukuran Batubara Sizer Screening Crusher

      DOUBLE ROLLER SIZING CRUSHER Aplikasi ※ 2PLF seri sizing crusher minangka peralatan crushing independen dikembangaké dening perusahaan kita kanggo macem-macem kondisi crushing batu bara ※ The crusher casing adopts struktur casing lengkap, kang èfèktif solves masalah sing prewangan saka ora kuwat dipanggonke, lan tetep ing kamar crushing ditutup kanggo mesthekake lingkungan kerja wis di resiki ※ Crusher t...

    • Mesin Penghancur Batu Mobile dan Screening Plant Jaw Crusher Crusher And Screening Machine

      Penghancur Batu Mobile dan Pabrik Saringan Rahang C...

      CRUSHING AND SCREEN MACHINE TECHNICAL FITUR ◆ Struktur kompak lan volume cilik, cocok kanggo instalasi lan digunakake ing trowongan lemah ◆ Screening pisanan, banjur crusher, crusher nduweni kapasitas pangolahan gedhe lan tingkat aglomerasi dhuwur ◆ Layar digawe saka bahan tahan nyandhang lan nduweni umur layanan sing dawa ◆ Materi saka untu roller toothed yaiku paduan tahan bainitik sing dikembangake dening perusahaan kita, hardnes ...

    • Mobile Crusher Station Jaw/Impact/Hammer/Cone/Layar

      Mobile Crusher Station Of Jaw/Impact/Hammer/Con...

      STRUKTUR Stasiun MOBILE CRUSHER 1: rangka 2: pengumpan apron 3: tempat penyimpanan 4: hopper penghancur 5: penghancur rol ganda 6: conveyor sabuk pelepasan 7: tangga panjat pagar pagar platform 8: kabinet kontrol listrik 9: stasiun hidrolik KARAKTERISTIK STASIUN MOBILE CRUSHER: Utama crusher mengadopsi 2DSKP seri double teethed roller crusher kanggo sekunder c ...

    • Kualitas Tinggi Batu Jaw Batu Batu Kalsium Karbida Crusher

      Kualitas Tinggi Batu Rahang Batu Batu Kalsium Karbi...

      CALCIUM CARBIDE CRUSHER TOOTH PROFIL KALSIUM KARBIDA PRINSIP KERJA lan STRUKTUR Kanggo ngoptimalake tingkat kalsium karbida bongkahan mbentuk, wangun crushing untu adopts olecranon lan peluru jinis.Susunan spiral unik kanggo ngremukake untu lan sudut elevasi saka ngremukake untu dirancang.Ing premis kanggo mesthekake kekuatan crushing untu, kapasitas bahan clamp saka crus ...

    • Seri MGT Efisiensi Tinggi Sistem Pengeringan Drum Hemat Energi/Sistem Pengering Drum/Sistem Pengeringan Slime

      MGT Series Drum Hemat Energi Efisiensi Tinggi D...

      DRYINGSYSTEM TECHNICAL FEATURE ※ Efek dehidrasi ketok, watesan ndhuwur Kelembapan feed bisa tekan 60%, Kelembapan produk bisa tekan ngisor 8% ※ Ngartekno nambah kualitas bahan lan èfèktif nambah kinerja panyimpenan materi lan transportasi;※ Sistem kasebut lengkap, efisien, hemat energi, ramah lingkungan, lan nduweni tingkat otomatis ...

    • Pakan Rantai Tugas Berat/Pakan Apron

      Pakan Rantai Tugas Berat/Pakan Apron

      HEAVY DUTY CHAIN ​​FEEDER / APRON FEEDER HEAVY DUTY CHAIN ​​FEEDER / APRON FEEDER Pambuka heavy duty chain feeder utamané digunakake ing hopper lan panyimpenan bin kanthi tekanan tartamtu, kabeh jinis bahan kapasitas gedhe jarak cendhak, terus kanggo kabeh jinis crushing roto-roto, peralatan screening utawa transportasi, iku stasiun crushing paling umum digunakake ndhukung feedi heavy ...