Kualitas Tinggi Batu Jaw Batu Batu Kalsium Karbida Crusher

Katrangan singkat:

Materi pungkasan kanthi tingkat bongkahan sing dhuwur, tingkat penghancuran sing kurang lan jinis materi sing apik.Dibandhingake karo crusher tradisional, kinerja sakteruse saka bahan final wis apik banget.Ngurangi biaya lan nambah efisiensi kanggo perusahaan.


Detail Produk

Tag produk

PRODUK (3)

KALSIUM CARBIDE CRUSHER PROFIL waos

KALSIUM KARBIDA PRINSIP KERJA lan STRUKTUR

Kanggo nggedhekake tingkat kalsium karbida bongkahan mbentuk, wangun crushing untu adopts olecranon lan peluru jinis.Susunan spiral unik kanggo ngremukake untu lan sudut elevasi saka ngremukake untu dirancang.Ing premis kanggo mesthekake kekuatan crushing untu, kapasitas bahan clamp saka crushing untu bisa apik kanggo ombone paling.Ing kondisi sing kadohan tengah antarane loro rollers untu punika tartamtu, longkangan kawangun antarane untu ndadekake materi ulig ing baris karo ukuran partikel discharge kosong, metu saka sisih ngisor pigura crusher.Wangun untu nemtokake efek geser lan pisah saka tip untu ing materi sawise bahan crushing, supaya materi wis ulig.Double-toothed roll crusher nduweni fungsi pindho screening lan crushing, prinsip crushing sawijining nemtokake tingkat bongkahan dhuwur, kurang liwat tingkat crushing, jinis materi apik lan ing.

PRODUK (1)

CRUSHER UTAMA

PRODUK (2)

CRUSHER SEKUNDER

KALSIUM CARBIDE CRUSHER DISCHARGE SIZE pangaturan piranti

Calcium carbide crusher langsung mimpin dening motor, hydraulic coupler, reducer lan pin kopling, prewangan jog tetep karo piranti eksentrik kaku (nggunakake bolts), yen ukuran materi discharge ora bisa ketemu syarat technical, luwes posisi circumference tuwung eksentrik, kanggo nyetel ukuran bahan discharge.Struktur iki bisa nyukupi syarat proses ukuran discharge sing padha, utawa nggedhekake panggunaan roller waos amarga nyandhang.Ing rigidity saka piranti eksentrik bisa diatur, pisanan kanggo mesthekake kinerja stabil saka peralatan crusher ing proses crushing, lan sareh kanggo nyukupi syarat pangguna kanggo ombone maksimum syarat proses discharge beda.

PRODUK (4)

PERANGKAT ESENTRIK (Nyetel struktur jarak tengah)

KALSIUM KARBIDA CRUSHER SISTEM pangayoman

1, pin kopling nglereni pin pangayoman.Nalika impact cepet saka crusher gedhe banget, pin bakal Cut mati kanggo nglindhungi motor lan reducer lan bagean driving liyane.
2, pangayoman semprotan coupler hydraulic.Nalika crusher impact cepet banget gedhe, nanging pin ora Cut mati, hydraulic coupler motor rotasi, waos roller mandheg muter, hydraulic coupler suhu lenga bakal munggah kanthi cepet, asil ing fusible plug leleh, lenga saka fusible plug ejection, mangkono nglereni. mati transmisi antarane motor lan reducer.Kanggo nglindhungi komponen transmisi motor lan reducer.
3, proteksi listrik sensor kacepetan, pabrik crusher nyetel paramèter mundhut roller crushing, nalika nilai parameter desain, nalika sinyal tekan kabinèt kontrol kanggo nanggepi, sumber daya motor bakal mandheg.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Seri MGT Efisiensi Tinggi Sistem Pengeringan Drum Hemat Energi/Sistem Pengering Drum/Sistem Pengeringan Slime

      MGT Series Drum Hemat Energi Efisiensi Tinggi D...

      DRYINGSYSTEM TECHNICAL FEATURE ※ Efek dehidrasi ketok, watesan ndhuwur Kelembapan feed bisa tekan 60%, Kelembapan produk bisa tekan ngisor 8% ※ Ngartekno nambah kualitas bahan lan èfèktif nambah kinerja panyimpenan materi lan transportasi;※ Sistem kasebut lengkap, efisien, hemat energi, ramah lingkungan, lan nduweni tingkat otomatis ...

    • Mobile Crusher Station Jaw/Impact/Hammer/Cone/Layar

      Mobile Crusher Station Of Jaw/Impact/Hammer/Con...

      STRUKTUR Stasiun MOBILE CRUSHER 1: rangka 2: pengumpan apron 3: tempat penyimpanan 4: hopper penghancur 5: penghancur rol ganda 6: conveyor sabuk pelepasan 7: tangga panjat pagar pagar platform 8: kabinet kontrol listrik 9: stasiun hidrolik KARAKTERISTIK STASIUN MOBILE CRUSHER: Utama crusher mengadopsi 2DSKP seri double teethed roller crusher kanggo sekunder c ...

    • High Performance Coal Slime Crusher

      High Performance Coal Slime Crusher

      STRUKTUR COAL SLIME CRUSHER Motor drive rotor kanggo muter ing kacepetan dhuwur liwat sistem transmisi kanggo mencet jajan slime Filter, layar dumunung ing ngisor rotor, slime Filter cake interaksi karo layar liwat sirah Pethel, slime olahan. partikel liwat bolongan layar, lan partikel gedhe saka Filter slime terus diantemi lan bejat dening rotor ing layar.KERJA CRUSHER SLIME...

    • Mesin Penghancur Batu Mobile dan Screening Plant Jaw Crusher Crusher And Screening Machine

      Penghancur Batu Mobile dan Pabrik Saringan Rahang C...

      CRUSHING AND SCREEN MACHINE TECHNICAL FITUR ◆ Struktur kompak lan volume cilik, cocok kanggo instalasi lan digunakake ing trowongan lemah ◆ Screening pisanan, banjur crusher, crusher nduweni kapasitas pangolahan gedhe lan tingkat aglomerasi dhuwur ◆ Layar digawe saka bahan tahan nyandhang lan nduweni umur layanan sing dawa ◆ Materi saka untu roller toothed yaiku paduan tahan bainitik sing dikembangake dening perusahaan kita, hardnes ...

    • Top Quality Batu Kapur Roller Crusher

      Top Quality Batu Kapur Roller Crusher

      LIMESTONE ROLLER CRUSHER Tingkat bongkahan dhuwur nganti 65-80% Ukuran bisa diatur Kapasitas nganti 1000 tph Roller crusher kaping pindho nganggo teori remuk nyukur, meremas lan meregangkan kanggo ngrusak materi...

    • Hot Sale High Performance Limestone Crusher Station

      Hot Sale High Performance Limestone Crusher Sta...

      STATION CRUSHING LIMESTONE CRUSHING STATION FITUR TEKNIS GAMBAR GAMPIR Tingkat bongkahan dhuwur nganti 65-80% Ukuran sing bisa diatur Kapasitas nganti 1000 tph Perusahaan kita kanthi aktif nanggapi telpon negara kanggo mbangun tambang ijo, nganggo desain tertutup, lan ...