Hot Sale High Performance Limestone Crusher Station

Katrangan singkat:

Tingkat bongkahan dhuwur nganti 65-80%, ukuran discharge luwes, kapasitas nganti 1000 tph. Sistem penghancuran lan penyaringan watu gamping paling canggih: feeder plate + jaw crusher seri PE + layar ukuran + roller crusher gigi ganda + layar ukuran + gandum halus mesin mbentuk.


Detail Produk

Tag produk

STATION CRUSHING KAPURAN

Stasiun Penghancur Kapur (4)

FITUR TEKNIS STATION CRUSH stone

Tingkat bongkahan dhuwur nganti 65-80%

Ukuran discharge bisa diatur

Kapasitas nganti 1000 tph

Perusahaan kita aktif nanggapi telpon negara kanggo mbangun tambang ijo, nganggo desain tertutup, lan mbangun garis produksi watu gamping sing aman lan ramah lingkungan.Operasi crushing, screening lan transportasi kabeh operasi ditutup, dilengkapi peralatan mbusak bledug, lan kolektor bledug khusus disetel ing saben stopkontak bledug, lan bledug diklumpukake klempakan kanggo nggunakake secondary;silo produk rampung kanthi otomatis diinstal., fasilitas unloading, ngurangi polusi bledug sak transportasi bahan rampung;Dhasar kekarepan panggolékan lan kagunaan kang umum saka limestone quarry.

GAMBAR ALIRAN STATION CRUSHER GAMPING

Stasiun Penghancur Kapur (1)

Tingkat bongkahan dhuwur nganti 65-80%

Ukuran discharge bisa diatur

Kapasitas nganti 1000 tph

KOMPOSISI TANAMAN CRUSHER GAMPING LAN FITUR TEKNIS

Sistem penggilingan lan penyaringan watu gamping paling maju: pakan piring + jaw crusher seri PE + layar ukuran + pemecah rol gigi ganda + layar ukuran + mesin pembentuk gandum;

GBZ seri heavy-tugas plate feeder nduweni kaluwihan saka biaya kurang, operasi stabil, kurang pangopènan, dipakani seragam lan ing.Konversi frekuensi motor drive, gampang operate lan kontrol, miwiti lan nyetel luwih stabil, seragam lan akurat dipakani, kacepetan dipakani bisa disambung karo host, umpan balik otomatis dipakani, mesthekake kapasitas peralatan tindakake-munggah kanggo entuk efficiency maksimum;

PE rahang crusher, minangka salah siji saka paling wiyar dipigunakaké stone crushing peralatan, utamané dipigunakaké kanggo coarse crushing bahan karo atose ≤320Mpa.Wis kaluwihan saka ukuran crushing gedhe, output dhuwur, struktur prasaja, operasi dipercaya, gampang pangopènan lan biaya operasi kurang.

2DSKP seri pindho waos roller crusher kanggo secondary crushing lan mbentuk watu gamping, bisa ngurangi liwat crushing kanggo ombone paling, nambah tingkat bongkahan produk calcium carbide 40-90mm utawa 20-40mm ukuran watu gamping produk feed rotary kiln;Liwat nyukur, efek crushing tensile, nemen nyuda Strip dawa, materi sheet, kuat dipun promosiaken dodolan barang rampung, kanggo mesthekake kualitas hilir barang rampung, nambah efficiency produksi kabèh baris produksi, entuk nggunakake optimal. sumber daya kapur;

GS seri layar reciprocating, nduweni kaluwihan saka struktur prasaja, ekonomi lan praktis, pangopènan trep, disebaraké watu gamping dipakani roto-roto, tliti ukuran, etc.

Y, YK seri sizing layar punika multi-lapisan, efisien layar kedher anyar, mesin nggunakake amplitudo cilik, frekuensi dhuwur, struktur amba dip gedhe, kanggo entuk efficiency screening dhuwur, kapasitas Processing gedhe, urip dawa, konsumsi daya kurang, kurang gangguan lan kaluwihan liyane.

LUMP RATE PERSENTASE lan METODE KONTROL Wangun materi pungkasan

Kontrol dipakani watu gamping: Cara pakan nggunakake feeder geter jinis grizzly / feeder piring abot + bar grizzly dipakani.Sadurunge ngetik crusher rahang kanggo crushing utami, bahan karo ukuran partikel saka ≤300mm ora ngetik crusher utami kanggo crushing, lan liwat sieve grizzly lan banjur langsung ngetik layar ukuran crushing pisanan kanggo klasifikasi.Iku ngindhari over-crushing bahan ≤300mm ing proses crushing utami, lan mbenakake tingkat bongkahan produk rampung;

Kontrol ukuran layar sadurunge crushing kapindho: materi diklasifikasikaké sadurunge ngetik crusher secondary kanggo crushing lan mbentuk, lan materi rampung liwati liwat sieve ukuran.Sawise ukuran, langsung mlebu sieve ukuran final kanggo ukuran.Iku ngindari over-crushing bahan rampung ing proses crushing saka crusher secondary, lan luwih mbenakake tingkat bongkahan saka produk rampung;

Tianhe Technology double-toothed roller crusher digunakake minangka peralatan crushing secondary kanggo ngontrol crushing lan mbentuk materi: roller crusher pindho toothed nduweni karakteristik tingkat bongkahan paling dhuwur lan efek mbentuk paling.Dibandhingake karo jaw crusher tradisional, hammer crusher utawa cone crusher kanggo secondary crusher, roller crusher pindho toothed bisa nambah tingkat lumping saka materi mlebu dening paling bab 20%;Spasi pra-waos sing dikontrol, spasi ing antarane untu jejer lan dawa busur saka rong pucuk untu dirancang khusus kanggo nggedhekake tingkat bongkahan, yaiku 2% -5 luwih dhuwur tinimbang crusher roller dobel manufaktur liyane babagan bongkahan. persentasi tarif;

Desain sistem sirkulasi sirkuit tertutup kanggo bahan bali minangka kontrol proses pungkasan kanggo nambah tingkat bongkahan watu gamping.Sawise ngoptimalake desain, jarak tengah antarane rong roller toothed bisa ditambah utawa dikurangi kanthi nyetel ukuran partikel discharge produk kanggo mesthekake hubungan proporsional tartamtu antarane produk rampung lan materi sing bali, supaya bisa entuk tingkat bongkahan maksimum.

PROFIL PROYEK

Stasiun Penghancur Kapur (2)

Pabrik Penghancur Batu Kapur 600tph

Stasiun Penghancur Kapur (3)

Pabrik Penghancur Batu Kapur 800tph


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Pakan Rantai Tugas Berat/Pakan Apron

      Pakan Rantai Tugas Berat/Pakan Apron

      HEAVY DUTY CHAIN ​​FEEDER / APRON FEEDER HEAVY DUTY CHAIN ​​FEEDER / APRON FEEDER Pambuka heavy duty chain feeder utamané digunakake ing hopper lan panyimpenan bin kanthi tekanan tartamtu, kabeh jinis bahan kapasitas gedhe jarak cendhak, terus kanggo kabeh jinis crushing roto-roto, peralatan screening utawa transportasi, iku stasiun crushing paling umum digunakake ndhukung feedi heavy ...

    • Stasiun Penghancur Tetap Dan Mobile / Pabrik Penghancur

      Stasiun Penghancur Tetap Dan Mobile / Pabrik Penghancur

      CRUSHER STATION TECHNICAL FITUR A sistem lengkap ukuran gedhe crushing lan screening produksi nggabungaken nampa, dipakani, crushing, ngaturaken, screening, panyimpenan sementara lan pangolahan liyane;Roller crusher double-toothed, layar geter gedhe, gardu tipe kothak, sistem listrik lengkap, sistem pemantauan lan peralatan utama liyane lan ndhukung platform struktur baja;Kanthi biaya investasi sing murah, struktur kompak ...

    • High Performance Coal Slime Crusher

      High Performance Coal Slime Crusher

      STRUKTUR COAL SLIME CRUSHER Motor drive rotor kanggo muter ing kacepetan dhuwur liwat sistem transmisi kanggo mencet jajan slime Filter, layar dumunung ing ngisor rotor, slime Filter cake interaksi karo layar liwat sirah Pethel, slime olahan. partikel liwat bolongan layar, lan partikel gedhe saka Filter slime terus diantemi lan bejat dening rotor ing layar.KERJA CRUSHER SLIME...

    • Mesin Penghancur Batu Mobile dan Screening Plant Jaw Crusher Crusher And Screening Machine

      Penghancur Batu Mobile dan Pabrik Saringan Rahang C...

      CRUSHING AND SCREEN MACHINE TECHNICAL FITUR ◆ Struktur kompak lan volume cilik, cocok kanggo instalasi lan digunakake ing trowongan lemah ◆ Screening pisanan, banjur crusher, crusher nduweni kapasitas pangolahan gedhe lan tingkat aglomerasi dhuwur ◆ Layar digawe saka bahan tahan nyandhang lan nduweni umur layanan sing dawa ◆ Materi saka untu roller toothed yaiku paduan tahan bainitik sing dikembangake dening perusahaan kita, hardnes ...

    • Top Quality Batu Kapur Roller Crusher

      Top Quality Batu Kapur Roller Crusher

      LIMESTONE ROLLER CRUSHER Tingkat bongkahan dhuwur nganti 65-80% Ukuran bisa diatur Kapasitas nganti 1000 tph Roller crusher kaping pindho nganggo teori remuk nyukur, meremas lan meregangkan kanggo ngrusak materi...

    • Kualitas Tinggi Batu Jaw Batu Batu Kalsium Karbida Crusher

      Kualitas Tinggi Batu Rahang Batu Batu Kalsium Karbi...

      CALCIUM CARBIDE CRUSHER TOOTH PROFIL KALSIUM KARBIDA PRINSIP KERJA lan STRUKTUR Kanggo ngoptimalake tingkat kalsium karbida bongkahan mbentuk, wangun crushing untu adopts olecranon lan peluru jinis.Susunan spiral unik kanggo ngremukake untu lan sudut elevasi saka ngremukake untu dirancang.Ing premis kanggo mesthekake kekuatan crushing untu, kapasitas bahan clamp saka crus ...