Seri MGT Efisiensi Tinggi Sistem Pengeringan Drum Hemat Energi/Sistem Pengering Drum/Sistem Pengeringan Slime

Katrangan singkat:

Efek dehidrasi jelas, wates ndhuwur kelembapan feed bisa tekan 60%, kelembapan produk bisa tekan ngisor 8%. Ngapikake kualitas bahan kanthi nyata lan kanthi efektif ningkatake kinerja panyimpenan lan transportasi materi.


Detail Produk

Tag produk

01
02

FITUR TEKNIS DRYINGSYSTEM

※ Efek dehidrasi jelas, wates ndhuwur kelembapan feed bisa tekan 60%, kelembapan produk bisa tekan ngisor 8%

※ Ngapikake kualitas bahan kanthi signifikan lan kanthi efektif ningkatake kinerja panyimpenan lan transportasi materi;

※ Sistem lengkap, efisien, hemat energi, ramah lingkungan, lan nduweni otomatisasi sing dhuwur;

※ Peralatan kasebut aman lan dipercaya, lan operasi lan pangopènan sistem trep lan gampang.

APLIKASI SISTEM PENGERINGAN

※ Dehidrasi jero lan nganyarke batu bara mentah, batu bara sing wis di resiki, lendir, lignit, batu bara lan bahan liyane ing industri batu bara;

※ Dehidrasi jero lan nganyarke bahan kayata batu bara bahan bakar boiler ing industri tenaga;

※ Industri pangolahan mineral (kayata bijih nikel) konsentrasi bijih, tailing lan bahan pangatusan liyane;

※ Pangatusan slag tungku jeblugan, lempung, pasir, grafit lan bahan liyane ing industri konstruksi.

SPESIFIKASI DRYING SYSTEM

※ Drying drum silinder diameteripun saka 1.5m kanggo 4.2m, dawa saka 8m kanggo 38m, total 12 seri luwih saka 60 specifications.

※ Kapasitas produksi single dryer slime batu bara bisa tekan 180t / h, lan bahan liyane bisa tekan 300t / h, kanthi nyukupi kabutuhan pangguna beda.

MODE BISNIS DRYINGSYSTEM

※Konsultasi teknis teknik, layanan, survey lan desain

※ Mesin tunggal utawa set lengkap pasokan peralatan

※ Kontrak Umum (EPC)

※ Kontraktor lan manajemen proyek konstruksi lan instalasi

※ Kontrak produksi lan operasi proyek lan perwalian

※ Pangopènan lan layanan seumur hidup proyek

GAMBAR ALIRAN PROSES

03

PROFIL PROYEK

Tongliao Jinmei Chemical Co., ltd.Proyek pengeringan lignit

Bahan garing:lignit
Kelembapan pakan bahan:≤33%
Ngilangi Kelembapan Bahan:≤15%
Kapasitas:120 t/jam
Deskripsi proyek:Tongliao Jinmei Coal Chemical Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing diinvestasi dening Shanghai Golden coal Chemical New Technology Co., Ltd. lan Shanghai Golden coal Chemical Holding Co., Ltd. sing ngasilake etilena glikol kanthi lignit minangka bahan mentah.Nduweni teknologi produksi kimia pisanan ing donya, yaiku, nggunakake batu bara minangka bahan mentah, liwat karbonilasi lan hidrogenasi kanggo ngasilake etilena glikol, rute proses anyar sing resik lan ramah lingkungan.Ing proses nggawe etilena glikol, isi banyu lignite, bahan baku industri kimia, strictly dibutuhake, supaya bengkel pangatusan lignite cocog dibangun.Kapasitas pangolahan taunan tekan 900.000 ton, lan sistem pangatusan mlaku kanthi lancar.

05

Sistem pengeringan lendir batubara Yanzishan Coal Mine of Datong Coal Group Co., ltd.

 

Indikator lingkungan:
Konsentrasi partikel:30 mg/Nm3
Konsentrasi sulfur dioksida:200 mg/Nm3
Konsentrasi nitrogen oksida:200 mg/Nm3

01

Introduksi Proyek: Seperangkat sistem pengering drum dipasang ing bengkel persiapan batubara Yanzishan saka Datong Coal Mining Group Co., ltd., kanggo pengeringan sludge batubara.Sumber panas yaiku kompor jeblugan panas sing digawe saka batu bara.Lembaga deteksi nuduhake yen total emisi gas buang kira-kira 130000m3/jam lan konsentrasi SO2 maksimal 1025mg/Nm3.Konsentrasi nitrogen oksida maksimal 1467mg/Nm3.Serius liwat standar lingkungan.Sawise nambahake sistem desulfurisasi, denitrasi lan bledug, kabeh indikator lingkungan nyukupi syarat discharge, lan operasi stabil.

Inner Mongolia Zhujiang Investment Co., ltd.Proyek pengeringan lendir Pabrik Persiapan Batubara Qingqingta

Bahan garing:buntut slime
Isi banyu saka bahan:28% ~ 31%
Kelembapan ngeculake bahan:15% ~ 20%
Kapasitas:120 t/jam
Konsentrasi partikel:≤30mg/m³
Konsentrasi sulfur dioksida:≤200mg/m³
Konsentrasi nitrogen oksida:≤300mg/m³
Pengenalan proyek:Proyek pengeringan lendir Pabrik Persiapan Batubara Qingqingta dituku dening Inner Mongolia Pearl River Investment Co., ltd.Proyek kasebut nggabungake sistem pangatusan lendir lan desulfurisasi, denitrifikasi lan sistem penghapusan bledug.Miwiti konstruksi ing 2019 lan saiki ing tahap instalasi lan komisioning.

06

Shanxi Yongchang Huanyu Coal Transportation and Marketing Group Co.,ltd.Proyek sistem pengeringan slime

Bahan garing:buntut slime
Kelembapan bahan:24% ~ 16%
Kelembapan ngeculake bahan:15% ~ 17%
Kapasitas:140 t / jam
Pengenalan Proyek:Proyèk iki dumunung ing Youyu County, Provinsi Shanxi.Wis rampung lan dileksanakake wiwit taun 2017. Kabeh indikator sistem wis tekan standar, lan sistem kasebut mlaku kanthi normal lan lancar.

07

Slime drying system engineering of Jinsha Juli Energy Co., ltd.

Bahan garing:buntut slime
Kelembapan bahan:≤30%
Ngilangi Kelembapan Bahan:≤13%
Kapasitas:30 t/jam
Pengenalan Proyek:Proyèk iki dumunung ing Kutha Bijie, Provinsi Guizhou.Wiwit rampung ing 2016, kabeh indikator sistem wis tekan standar, lan sistem kasebut mlaku kanthi normal lan stabil.

08

Shaanxi Heilonggou Mining Co., ltd.Proyek sistem pengeringan slime

Bahan garing:buntut slime
Kelembapan bahan:≤30%
Ngilangi Kelembapan Bahan:≤12%
Kapasitas:90T / jam
Pengenalan Proyek:Proyèk iki dumunung ing Kutha Shenmu, Provinsi Shanxi.Iki rampung lan dileksanakake ing 2016. Kabeh pratondho sistem wis tekan standar, lan sistem mlaku kanthi normal lan stabil.

09

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • High Performance Coal Slime Crusher

      High Performance Coal Slime Crusher

      STRUKTUR COAL SLIME CRUSHER Motor drive rotor kanggo muter ing kacepetan dhuwur liwat sistem transmisi kanggo mencet jajan slime Filter, layar dumunung ing ngisor rotor, slime Filter cake interaksi karo layar liwat sirah Pethel, slime olahan. partikel liwat bolongan layar, lan partikel gedhe saka Filter slime terus diantemi lan bejat dening rotor ing layar.KERJA CRUSHER SLIME...

    • Mobile Crusher Station Jaw/Impact/Hammer/Cone/Layar

      Mobile Crusher Station Of Jaw/Impact/Hammer/Con...

      STRUKTUR Stasiun MOBILE CRUSHER 1: rangka 2: pengumpan apron 3: tempat penyimpanan 4: hopper penghancur 5: penghancur rol ganda 6: conveyor sabuk pelepasan 7: tangga panjat pagar pagar platform 8: kabinet kontrol listrik 9: stasiun hidrolik KARAKTERISTIK STASIUN MOBILE CRUSHER: Utama crusher mengadopsi 2DSKP seri double teethed roller crusher kanggo sekunder c ...

    • Roller Ganda Ukuran Batubara Sizer Screening Crusher

      Roller Ganda Ukuran Batubara Sizer Screening Crusher

      DOUBLE ROLLER SIZING CRUSHER Aplikasi ※ 2PLF seri sizing crusher minangka peralatan crushing independen dikembangaké dening perusahaan kita kanggo macem-macem kondisi crushing batu bara ※ The crusher casing adopts struktur casing lengkap, kang èfèktif solves masalah sing prewangan saka ora kuwat dipanggonke, lan tetep ing kamar crushing ditutup kanggo mesthekake lingkungan kerja wis di resiki ※ Crusher t...

    • Mesin Penghancur Batu Mobile dan Screening Plant Jaw Crusher Crusher And Screening Machine

      Penghancur Batu Mobile dan Pabrik Saringan Rahang C...

      CRUSHING AND SCREEN MACHINE TECHNICAL FITUR ◆ Struktur kompak lan volume cilik, cocok kanggo instalasi lan digunakake ing trowongan lemah ◆ Screening pisanan, banjur crusher, crusher nduweni kapasitas pangolahan gedhe lan tingkat aglomerasi dhuwur ◆ Layar digawe saka bahan tahan nyandhang lan nduweni umur layanan sing dawa ◆ Materi saka untu roller toothed yaiku paduan tahan bainitik sing dikembangake dening perusahaan kita, hardnes ...

    • Top Quality Batu Kapur Roller Crusher

      Top Quality Batu Kapur Roller Crusher

      LIMESTONE ROLLER CRUSHER Tingkat bongkahan dhuwur nganti 65-80% Ukuran bisa diatur Kapasitas nganti 1000 tph Roller crusher kaping pindho nganggo teori remuk nyukur, meremas lan meregangkan kanggo ngrusak materi...

    • Stasiun Penghancur Tetap Dan Mobile / Pabrik Penghancur

      Stasiun Penghancur Tetap Dan Mobile / Pabrik Penghancur

      CRUSHER STATION TECHNICAL FITUR A sistem lengkap ukuran gedhe crushing lan screening produksi nggabungaken nampa, dipakani, crushing, ngaturaken, screening, panyimpenan sementara lan pangolahan liyane;Roller crusher double-toothed, layar geter gedhe, gardu tipe kothak, sistem listrik lengkap, sistem pemantauan lan peralatan utama liyane lan ndhukung platform struktur baja;Kanthi biaya investasi sing murah, struktur kompak ...