Mobile Crusher Station Jaw/Impact/Hammer/Cone/Layar

Katrangan singkat:

Tianhe wheeled mobile crushing station punika jenis dhuwur-efficiency ngremekake peralatan, kang utamané dipigunakaké ing crushing saka construction sampah, rock, bijih, watu gamping, beton aspal dalan bongkahan, slag baja lan bahan liyane.Wis teknologi canggih lan fungsi lengkap.


Detail Produk

Tag produk

STRUKTUR MOBILE CRUSHER STATION

Stasiun MOBILE CRUSHER (2)

1: pigura

2: pakan apron

3: panyimpenan bin

4: crusher hopper

5: roller crusher pindho

6: discharge sabuk conveyor

7: platform guardrail climbing andha

8: kabinet kontrol listrik

9: stasiun hydraulic

KARAKTERISTIK MOBILE CRUSHER STATION:

  1. crusher utama adopts 2DSKP seri pindho teethed roller crusher kanggo secondary crushing lan mbentuk watu gamping, kang bisa ngurangi liwat crushing tingkat kanggo ombone paling, nambah tingkat bongkahan produk 40-90mm utawa 20-40mm watu gamping rotary kiln produk feed, karo gedhe. kapasitas proses, tingkat bongkahan dhuwur, efficiency dhuwur.2DSKP seri pindho toothed roller crusher ing pasukan nyukur, efek crushing tensile, nemen nyuda Strip dawa, materi sheet, kuat dipun promosiaken dodolan barang rampung, kanggo mesthekake kualitas hilir barang rampung, nambah efficiency produksi kabèh saka kabeh baris produksi, entuk panggunaan optimal sumber daya watu gamping.
  2. Bisa nyedhiyakake konfigurasi proses sing luwih fleksibel miturut syarat pelanggan kanggo jinis materi lan produk ing proses kasebut, lan nyukupi macem-macem syarat pangguna kayata crushing mobile lan screening mobile.Miturut syarat proses crushing beda, bisa dumadi saka "pisanan crushing lan banjur screening", utawa "screening pisanan lan banjur crushing" proses.
  3. Formulir instalasi peralatan unit terpadu ngilangake karya instalasi infrastruktur situs rumit saka komponen pamisah, lan nyuda konsumsi bahan lan man-jam; Tata letak papan sing cukup lan kompak saka unit nambah keluwesan stasiun stasiun.

MOBILE CRUSHER STATION FITUR TEKNIS

Sabuk conveyor:

Ana jinis tetep lan jinis seluler, kanthi struktur sing prasaja lan efisiensi dhuwur.Mesin konveyor sing terus-terusan kanthi sabuk konveyor fleksibel minangka bahan mbeta lan anggota traksi.Sabuk konveyor tanpa wates ngubengi drive lan katrol pangalihan.Ing cabang ndhuwur lan ngisor antarane loro rollers saben didhukung dening sawetara idlers.Materi kasebut diselehake ing cabang ndhuwur, lan gaya gesekan ing antarane roller nyopir lan sabuk digunakake kanggo nyeret sabuk konveyor lan materi sing bakal ditindakake.Cocog kanggo ngirim bahan akeh lan artikel rampung ing arah horisontal lan kepekso, lan uga bisa digunakake ing jalur perakitan kanggo operasi proses tartamtu.Struktur prasaja, karya stabil lan dipercaya, daya adaptasi kuwat kanggo bahan, kapasitas ngaturaken gedhe, konsumsi daya kurang, lan aplikasi sudhut.

Produk iki nganggo struktur conveyor sabuk anyar.Loro-lorone saka conveyor sabuk struktur iki nggunakake bagean mlengkung piring baja minangka support utama, lan katon luwih warata lan rapi, lan iku banget kuat.Idler sabuk njero nganggo idler diameter cilik, sing nyuda pendhudhukan ruang lan nggawe conveyor sabuk kabeh luwih kompak.Ing babagan kekuwatan, struktur peredam motor dipilih, sing ngindhari masalah diametere gedhe banget lan kualitas drum sing abot sing disebabake dening struktur drum listrik tradisional, lan sakabehe luwih harmonis lan ayu.

Kaki angkat hidrolik:

Outrigger hidrolik dikontrol munggah lan mudhun kanthi katup manual.Sajrone transportasi, silinder hidrolik diunggahake lan outriggers sacara mekanis dipasang kanthi pin, sing trep kanggo transportasi;nalika truk dipindhah ing panggonan lan produksi normal dibutuhake, silinder hydraulic sudo kanggo nggawe kabeh kendaraan luwih stabil.Amarga umume bobot kabeh kendaraan dikonsentrasi ing bagean tengah, 4 outrigger ing endhas lan mburi kabeh kendaraan pisanan diangkat / diturunake sajrone operasi, banjur loro outrigger ing tengah dioperasikake kanggo nyegah outriggers. saka rusak amarga meksa banget.

Stasiun lenga hidrolik:

Stasiun lenga hidraulik ngirim lenga tekanan menyang silinder hidrolik, tong pakan dilipat, tutup ndhuwur port pakan dirusak kanthi serangan balik, sabuk sing ora ditemokake dilipat lan silinder hidraulik outrigger diangkat lan diturunake.Perlu dicathet yen nalika nggunakake stasiun hidrolik kanggo ngangkat outriggers hidraulik, amarga tekanan minyak sing dhuwur ing kabeh sistem hidrolik, komponen hidrolik ing papan liyane ora bisa digunakake kanggo nyegah komponen hidrolik liyane saka rusak.

Tangki minyak hidrolik dilengkapi kaca pengamatan, sensor level minyak lan sensor suhu.Nalika level lenga luwih murah tinimbang watesan sing disetel, sensor level lenga kanthi otomatis nutup saluran feed sing kedher.

Sensor suhu uga nindakake sing padha nalika suhu lenga dhuwur banget.Ana wektu tundha udakara 30 detik nalika nutup sistem hidrolik.Kapasitas tank bahan bakar yaiku 480 liter.Nalika ngisi tangki hidrolik, jaga jarak 10 cm ing antarane level minyak lan pinggir ndhuwur tank.Katup saluran dumunung ing sisih ngisor tank.Ing sisih liya, lenga tekanan bisa dikirim menyang silinder hidrolik, tong pakan dilipat, lan tutup ndhuwur port pakan lan sabuk sing ora ditemokake dilipat kanthi serangan balik.Kanggo nyegah lenga hidrolik saka overheating, ana penggemar khusus kanggo kelangan.

Platform kerja:

Platform kerja disambungake menyang port pakan saka feeder lan platform placement saka set generator diesel, sing ngidini operator tekan kabeh sudhut kendaraan kanthi gampang lan aman kanggo ngawasi rotasi remot peralatan;Nanging, iku uga bisa digunakake kanggo pangopènan peralatan lan pangopènan nalika ana masalah karo peralatan.Priksa kalibrasi sistem.Platform kerja dipasang ing sistem lan ora perlu dicopot sajrone transportasi.

Sistem kontrol:

Kabeh operasi peralatan prodhuk iki bisa rampung liwat layar tutul, nyediakake siji-tombol wiwitan lan mungkasi fungsi, lan kabeh kendaraan kanthi otomatis miwiti lan mungkasi peralatan ing urutan, lan produksi normal bisa dilakokno tanpa pengalaman karya.Layar tutul iku menu-oriented, lan sampeyan bisa miwiti cepet.Sampeyan bisa ngerti informasi kerja peralatan sing dibutuhake liwat layar tutul: kacepetan crusher, frekuensi feeder, suhu lenga mesin lan liya-liyane.Ing wektu sing padha, operasi peralatan dipantau, lan kendaraan bisa dikontrol liwat layar tutul yen perlu.Ing njaba layar tutul dilindhungi dening kabinèt kontrol listrik bledug-bukti, kang bisa mesthekake yen layar tutul bisa stably kanggo dangu ing kahanan apa atos.Layar tutul dipasang ing panel sisih ngisor koridor, lan operasi kasebut aman lan mbebayani.

Stasiun MOBILE CRUSHER (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Seri MGT Efisiensi Tinggi Sistem Pengeringan Drum Hemat Energi/Sistem Pengering Drum/Sistem Pengeringan Slime

      MGT Series Drum Hemat Energi Efisiensi Tinggi D...

      DRYINGSYSTEM TECHNICAL FEATURE ※ Efek dehidrasi ketok, watesan ndhuwur Kelembapan feed bisa tekan 60%, Kelembapan produk bisa tekan ngisor 8% ※ Ngartekno nambah kualitas bahan lan èfèktif nambah kinerja panyimpenan materi lan transportasi;※ Sistem kasebut lengkap, efisien, hemat energi, ramah lingkungan, lan nduweni tingkat otomatis ...

    • Top Quality Batu Kapur Roller Crusher

      Top Quality Batu Kapur Roller Crusher

      LIMESTONE ROLLER CRUSHER Tingkat bongkahan dhuwur nganti 65-80% Ukuran bisa diatur Kapasitas nganti 1000 tph Roller crusher kaping pindho nganggo teori remuk nyukur, meremas lan meregangkan kanggo ngrusak materi...

    • Mesin Penghancur Batu Mobile dan Screening Plant Jaw Crusher Crusher And Screening Machine

      Penghancur Batu Mobile dan Pabrik Saringan Rahang C...

      CRUSHING AND SCREEN MACHINE TECHNICAL FITUR ◆ Struktur kompak lan volume cilik, cocok kanggo instalasi lan digunakake ing trowongan lemah ◆ Screening pisanan, banjur crusher, crusher nduweni kapasitas pangolahan gedhe lan tingkat aglomerasi dhuwur ◆ Layar digawe saka bahan tahan nyandhang lan nduweni umur layanan sing dawa ◆ Materi saka untu roller toothed yaiku paduan tahan bainitik sing dikembangake dening perusahaan kita, hardnes ...

    • High Performance Coal Slime Crusher

      High Performance Coal Slime Crusher

      STRUKTUR COAL SLIME CRUSHER Motor drive rotor kanggo muter ing kacepetan dhuwur liwat sistem transmisi kanggo mencet jajan slime Filter, layar dumunung ing ngisor rotor, slime Filter cake interaksi karo layar liwat sirah Pethel, slime olahan. partikel liwat bolongan layar, lan partikel gedhe saka Filter slime terus diantemi lan bejat dening rotor ing layar.KERJA CRUSHER SLIME...

    • Roller Ganda Ukuran Batubara Sizer Screening Crusher

      Roller Ganda Ukuran Batubara Sizer Screening Crusher

      DOUBLE ROLLER SIZING CRUSHER Aplikasi ※ 2PLF seri sizing crusher minangka peralatan crushing independen dikembangaké dening perusahaan kita kanggo macem-macem kondisi crushing batu bara ※ The crusher casing adopts struktur casing lengkap, kang èfèktif solves masalah sing prewangan saka ora kuwat dipanggonke, lan tetep ing kamar crushing ditutup kanggo mesthekake lingkungan kerja wis di resiki ※ Crusher t...

    • Pakan Rantai Tugas Berat/Pakan Apron

      Pakan Rantai Tugas Berat/Pakan Apron

      HEAVY DUTY CHAIN ​​FEEDER / APRON FEEDER HEAVY DUTY CHAIN ​​FEEDER / APRON FEEDER Pambuka heavy duty chain feeder utamané digunakake ing hopper lan panyimpenan bin kanthi tekanan tartamtu, kabeh jinis bahan kapasitas gedhe jarak cendhak, terus kanggo kabeh jinis crushing roto-roto, peralatan screening utawa transportasi, iku stasiun crushing paling umum digunakake ndhukung feedi heavy ...