China Coal & Mining Expo 2021

TANGGAL: 2021.10.26-10.29
NOMER BOOTH: E4608
ADD.: China International Exhibition Center, Beijing.

Pameran_Warta (4)
warta
Pameran_Warta (11)
Pameran_Warta (10)

Ing mangsa ngarep, perusahaan bakal terus kanggo menehi play lengkap kanggo kaluwihan dhewe, tansah adhering kanggo tenet saka "anjog ing ilmu lan teknologi, porsi pasar, nambani wong karo integritas lan nggayuh kasampurnan" lan filosofi perusahaan "produk sing. wong", terus-terusan nindakake inovasi teknologi, inovasi peralatan, inovasi layanan lan inovasi metode manajemen, lan terus ngembangake produk sing luwih murah kanggo nyukupi kabutuhan pembangunan ing mangsa ngarep.Liwat inovasi kanggo terus-terusan ngembangake produk sing luwih larang regane kanggo nyukupi kabutuhan pembangunan ing mangsa ngarep, lan kanthi cepet nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing murah lan murah minangka tujuan sing ora bisa ditindakake.


Wektu kirim: Jul-29-2022