Sugeng Tianhe Technology kanggo menang judhul perusahaan "Busa cilik" kunci nasional!

3

Ing 17 Mei, Kamentrian Perindustrian lan Teknologi Informasi ngumumake dhaptar klompok katelu perusahaan "raksasa cilik" khusus, khusus lan anyar sing disaranake kanggo dhukungan ing taun pisanan, lan Tangshan Tianhe Environmental Protection Technology Co., Ltd. .diajeni ing dhaptar.Perusahaan "raksasa cilik" khusus lan anyar minangka perusahaan "perintis" sing fokus ing segmen pasar, duwe kemampuan inovasi sing kuat, pangsa pasar sing dhuwur, nguwasani teknologi inti utama, lan nduweni kualitas lan efisiensi sing apik.
Teknologi Tianhe didegaké ing taun 2001. Utamané melu riset, pangembangan lan produksi peralatan persiapan batubara lan mesin pertambangan, uga konsultasi teknis lan layanan kanggo pemanfaatan batubara sing komprehensif.Roller double-toothed ukuran crusher kuat, wis nggawe precedent kanggo bijih crushing lan kapenuhan longkangan domestik.Ing lapangan ukuran lan crushing peralatan, iku setya ngembangaken teknologi nglereni-pinggiran lan proses Manufaktur peralatan majeng, peringkat pisanan ing pangsa pasar domestik."Sawise luwih saka 20 taun inovasi teknologi, kita duwe 57 hak properti intelektual , kalebu 11 paten penemuan, 34 paten model sarana, 3 paten tampilan, lan 9 hak cipta piranti lunak, kabeh kang wis digunakake ing produksi. proyèk riset ilmiah tingkat provinsi lan menteri kanggo kaping pirang-pirang, lan wis ngadegake institusi R&D kayata Hebei Industrial Design Center, Hebei Enterprise Technology Center, Hebei Industrial Enterprise R&D Institute (A-level), lan Hebei Province Technology Innovation R&D Platform. Ing Desember 2021, proyek "R&D lan Basis Produksi Mineral Sizing lan Crushing Equipment" Tangshan Tianhe resmi ditandatangani lan dileksanakake. Proyek kasebut bakal mbangun basis riset lan pangembangan lan produksi peralatan ukuran mineral lan crushing dhuwur ing China. Dipuntepangaken dening Weng Zengyan, Ketua lan Manajer Umum Teknologi Tianhe.


Wektu kirim: Jul-11-2022