Optimalisasi Operasi Crusher Produksi Kiln Feed Limestone

1. Pambuka

Operasi pemecah batu khas kanggo operasi kapur kalebu crusher primer lan sekunder.A instalasi crusher utami umum kasusun saka jaw crusher dilengkapi feeder grizzly kanggo bypass nggoleki.Crusher sekunder biasane kasusun saka cone / impact crusher ing loop tertutup karo sistem screening.Kapasitas throughput crushers paling gegandhengan karo ukuran fisik mesin.Nambah ukuran fisik mesin uga nambah ukuran maksimal materi sing bisa diproses dening crusher.Rasio pengurangan uga mengaruhi tingkat produksi.Mlaku crusher luwih cepet utawa ing rpm luwih ora pilihan sregep nambah throughput.
Item kapindho wigati kanggo operasi crushing punika maximization saka persentasi saka watu ukuran bener kanggo nggunakake ing operasi calcining.Iki ditetepake minangka asil saka operasi crushing.Ngasilake minangka persentasi saka total watu sing diproses kanthi ukuran sing tepat lan kasedhiya kanggo calcining.Kahanan sing paling becik yaiku nggedhekake asil ing tingkat throughput maksimal saka operasi crushing.Kahanan sing becik iki arang diolehake lan kompromi kudu digayuh sing bakal ngidini produksi watu ukuran sing tepat ing wektu sing bisa ditampa.
Mulane, sinau pepek ing macem-macem jinis karakteristik crusher iki digawa metu lan minangka asil kanggo menehi rekomendasi kanggo panggantos saka ana secondary crusher ie.Impact Crusher kanggo Double Roller Crusher kang diprodhuksi ngasilaken luwih ing watu ukuran bener.

2. KAP-75N IMPACT CRUSHER

Minangka rock Muter mudhun chute lagi powerfully disabetake dening rotor kang kanthi cepet puteran glathi.Buwang munggah tangentionally, rocks kenek piring impact lan ulig;banjur mumbul maneh tabrakan karo rocks liyane kanggo crushing luwih.Kanthi mbaleni proses iki bola-bali, watu dikurangi dadi ukuran sing dikarepake lan banjur dibuwang ing antarane piring impact lan lading sing nggegirisi.
Rasio reduksi dhuwur 10 nganti 1 lan ngasilake produk kubus sing luwih apik, nanging nambah bahan sing ora dikarepake.gambar1.jpeg

KAWASAKI IMPACT CRUSHER

Model: KAP-75N

Nomer Seri: C1943

Taun / Wulan : 54-5

Bobot Net: 23.000 kg

Crushing Kasar: 190-280 t / h

Kacepetan: 295 rpm

Daya Motor: 220 kW

Ukuran : 3030 X 2100 X 2735 mm

Analisis Saringan

 

Throughput Kanggo Kawasaki Impact Crusher

Ukuran

%

+90 mm

3

+40 mm

55

+20 mm

10

+10 mm

20

+5 mm

4

-5 mm

8

Total

100

Materi undersize ora dibusak saka feed crusher sing bisa cenderung kanggo nimbulaké packing lan nyandhang gedhe banget, bebarengan kapasitas crushing dropped.

Distribusi ukuran adhedhasar feed throughput kanggo Impact Crusher.Watu kanthi ukuran sing tepat entuk asil ing 68% sing kasusun saka 40-90mm & 20-40mm.Dene materi undersize sing ora dikarepake ngemot 32%.

warta

Hasil pakan kiln kurang saka pangarepan.Kanggo nambah tingkat produksi watu ukuran sing bener, ukuran fisik impact crusher bebarengan kanggo upsized.Mangkono crusher utami dadi bottleneck kanggo sistem ing ngendi tingkat throughput utami ora bisa ndhukung crusher sekunder.
Mulane, iki dudu solusi sing cocog lan bisa uga mbutuhake biaya peralatan modal sing luwih gedhe ing pabrik pangolahan watu.

3. TANGSHAN TIANHE 2DSKP90200 DOUBLE ROLLER CRUSHER

Konsep dhasar saka Double Roller Crusher nggunakake rong rotor kanthi jinis peluru untu gedhe ing susunan spiral, ing shafts diameteripun cilik, mimpin ing kacepetan kurang dening sistem drive torsi dhuwur langsung.Bahan feed dicukur lan diremuk dening untu ing rong poros penggilingan sing puteran.Bahan undersized mung liwat langsung sak proses crushing amarga struktur dirancang roller toothed.Mulane Double Roller Crusher nduweni fungsi dual crushing lan screening.Mulane diarani 'Sizer'.Ukuran partikel crushing bisa diatur kanthi gampang kanthi metode penyesuaian cangkir eksentrik.
Rasio pangurangan 4 nganti 1 sing bisa ngasilake dhuwur ing watu ukuran sing tepat kanthi produk kubus sing bisa ditampa lan bahan lan denda sing ora dikarepake.
Untu ngremukake casting dening dhuwur anti-abrasion alloy (HRC 45-55, impact kateguhan 38kg.m/cm2) sing karo karakter saka kekuatan dhuwur, kateguhan dhuwur lan tahan nyandhang dhuwur.

gambar2.jpeg

TIANHE pindho Roller CRUSHER

Model: 2DSKP90200

No produk : 1920100065

Tanggal Pabrik: 27.12.2019

Bobot Net: 25.000 kg

Kapasitas: 300 TPH

Kacepetan Roller: 83 rpm

Daya Motor: 2*110 kW

Ukuran : 5682 X 2675 X 1150 mm

Throughput Kanggo Double Roller Crusher

Ukuran

%

+90 mm

3

+40 mm

75

+20 mm

12

+10 mm

5

+5 mm

2

-5 mm

3

Total

100

warta

Distribusi ukuran adhedhasar feed throughput kanggo Double Roller Crusher.Watu sing ukurane pas entuk asil ing 90% sing kasusun saka 40-90mm & 20-40mm.Dene materi sing ora dikarepake mung ngemot 10%.

Kanthi nggunakake Double Roller Crusher minangka secondary crusher, ngasilaken saka watu ukuran mlaku temenan tambah lan Empu crushing throughput saka Double Roller Crusher uga luwih dhuwur tinimbang Impact Crusher karo daya motor padha.Mangkono jam operasi luwih cendhek kanggo Double Roller Crusher kanggo entuk tingkat produksi sing padha saka Impact Crusher.

4. Perbandingan Distribusi Ukuran

 

Throughput kanggo crushers

pangandikan

Ukuran

Persentase %

Impact crusher

Penghancur rol ganda

+90 mm

3

3

KFS mundhak 20%

+40 mm

55

75

+20 mm

10

12

KFS rada mundhak 2%

+10 mm

20

5

Kurang ukuran mudhun 17%

+5 mm

4

2

-5 mm

8

3

Denda mudhun 5%

Total

100

100

warta

5. Kesimpulan

Impact crusher: bahan akhir 40-90mm, 20-40mm 68%, bahan ultra-granular nyumbang 32%
Double-toothed roller crusher: 40-90mm lan 20-40mm 90%.Proporsi ukuran partikel sing ora dibutuhake lan materi ukuran partikel sing cilik banget mung 10%
Pangerten interaksi crushers lan kawruh saka crushing principal ngidini operator kanggo ngleksanakake praktis solusi biaya murah kanggo ngoptimalake operasi.Nggunakake prinsip kasebut, studi kasus nuduhake kepiye throughput sistem bisa ditambah lan ing wektu sing padha asil tambang bisa tambah.Ngapikake asil positif nyebabake operasi amarga ngluwihi umur cadangan, nyuda biaya bahan mentah nalika nyuda sampah.


Wektu kirim: Jul-11-2022