Produk

  • Roller Ganda Ukuran Batubara Sizer Screening Crusher

    Double Roller Crusher

    Aplikasi Aplikasi DOUBLE ROLLER SIZING CRUSHER ※ Aplikasi penghancur bahan industri batubara untuk tambang batubara bawah tanah, pabrik cuci batu bara, tambang batubara open-pit, dll. batu bara, semi antrasit.Batubara mentah, middings (batu bara), batubara bersih, coking coal, baking coal, sintering coal, coal gangue, thermal coal, steam coal, oil shale, lignite coal, baking coal, filter cake of slime, hard coal, petroleum cok.. .
  • Top Quality Batu Kapur Roller Crusher

    Batu Kapur Roller Crusher

    LIMESTONE ROLLER CRUSHER KELEBIHAN CRUSHER ROLLER GANDA GANDA Dibandhingake karo crusher gamping sekunder tradisional, kayata hammer crusher, impact crusher, jaw crusher, cone crusher lan liya-liyane, nduweni kaluwihan ing ngisor iki. crusher cone crusher kuat double roller crusher prinsip penghancuran impact squeezing shearing and stretching 40-90mm lump rate ...
  • Kualitas Tinggi Batu Jaw Batu Batu Kalsium Karbida Crusher

    Calcium Carbide Crusher

    CALCIUM CARBIIDE CRUSHER PROFIL TOOTH CRUSHER CALCIUM CARBIDE CRUSHER DISCHARGE SIZE ADJUSTMENT DEVICE Calcium carbide crusher langsung digerakake dening motor, hydraulic coupler, reducer lan pin coupling, bantalan kursi dipasang karo piranti eksentrik kaku (nggunakake baut), yen ukuran materi discharge ora bisa ketemu. syarat teknis, posisi circumference cangkir eksentrik luwes, kanggo nyetel ukuran materi discharge.Struktur iki bisa nyukupi syarat proses ukuran discharge sing padha, utawa ...
  • Pakan Rantai Tugas Berat/Pakan Apron

    Pakan Rantai Tugas Berat

    HEAVY DUTY CHAIN ​​FEEDER/APRON FEEDER APRON FEEDER HEAVY DUTY CHAIN ​​FEEDER/APRON FEEDER PENDAHULUAN HEAVY DUTY CHAIN ​​FEEDER/APRON FEEDER APLIKASI CRUSHER STATION FITUR TEKNIS PROYEK PROJEK PROFIL GBZ1500-6 FEEDER HEAVY 2 GBZ1500-6 HEAVY FEEDER 4 WITH FEEDER 1 GBZ1500-6 HEAVY FEETON 1. 3150TON / JAM RANTAI PLAT JABUR 2400 MM, RANTAI RODA PUSAT JARAK 11350MM
  • High Performance Coal Slime Crusher

    Batubara Slime Crusher

    Seri PCN hammer slime crusher utamane kasusun saka motor listrik, kopling hidrolik, rotor, casing, pigura, layar, piranti pambuka hidrolik lan komponen liyane.Motor nganggo produk merek ABB / SIEMENS kanthi kualitas sing dipercaya;Rotor kasebut kalebu poros utama, bantalan, cakram rotor, batang palu, sirah palu lan bagean liyane.Sirah palu muter kanthi fleksibel ing batang palu kanthi efektif nyerang lan ngethok kue panyaring slime;Piranti pambuka hidrolik dipasang ing casing, w ...
  • Mobile Crusher Station Jaw/Impact/Hammer/Cone/Layar

    Stasiun Mobile Crusher

    STRUKTUR MOBILE CRUSHER STATION STRUKTUR MOBILE CRUSHER STATION FITUR TEKNIS Belt conveyor : Ana jinis tetep lan jinis mobile, kanthi struktur prasaja lan efisiensi dhuwur.Mesin konveyor sing terus-terusan kanthi sabuk konveyor fleksibel minangka bahan mbeta lan anggota traksi.Sabuk konveyor tanpa wates ngubengi drive lan katrol pangalihan.Ing cabang ndhuwur lan ngisor antarane loro rollers saben didhukung dening sawetara idlers.Materi kasebut diselehake ing cabang ndhuwur, lan gesekan ...
  • Seri MGT Efisiensi Tinggi Sistem Pengeringan Drum Hemat Energi/Sistem Pengering Drum/Sistem Pengeringan Slime

    MGT Series Drying System

    GAMBAR ALIRAN PROSES Sistem pengeringan lendir batubara Tambang Batubara Yanzishan saka Datong Coal Group Co., ltd.
  • Hot Sale High Performance Limestone Crusher Station

    Stasiun Penghancur Batu Kapur

    STATION CRUSHING LIMETON CRUSHING STATION FITUR TEKNIS LIMETON CRUSHER STATION FLOW CHART LAYOUT KOMPOSISI TANAMAN CRUSHER CRUSHER Gamping KOMPOSISI DAN FITUR TEKNIS ※ Sistem penghancuran dan penyaringan batu kapur paling canggih: plate feeder + pezing series jaw crusher + sizing screen crusher + screen sizing mesin mbentuk gandum nggoleki;※ GBZ seri heavy-tugas plate feeder nduweni kaluwihan saka biaya kurang, operasi stabil, kurang pangopènan, dipakani seragam lan ing....
  • Mesin Penghancur Batu Mobile dan Screening Plant Jaw Crusher Crusher And Screening Machine

    Mesin Crushing lan Screening

    STRUKTUR MESIN CRUSHING lan LAYAR Struktur utama kalebu: modul layar roller, modul roller waos crushing, modul drive, piranti seluler, sistem pelumasan.Modul layar roller kasusun saka siji utawa luwih kelompok rollers screening, rollers disusun ing amba inclination, layar segitiga karo transisi busur, lan efficiency screening dhuwur;Komposisi, roller toothed adopts untu olekranon-jinis, adopts prinsip crushing saka shearing lan splitt ...
  • Stasiun Penghancur Tetap Dan Mobile / Pabrik Penghancur

    Stasiun Penghancur Batubara

    CRUSHER STATION TECHNICAL FITUR A sistem lengkap ukuran gedhe crushing lan screening produksi nggabungaken nampa, dipakani, crushing, ngaturaken, screening, panyimpenan sementara lan pangolahan liyane;Roller crusher double-toothed, layar geter gedhe, gardu tipe kothak, sistem listrik lengkap, sistem pemantauan lan peralatan utama liyane lan ndhukung platform struktur baja;Kanthi biaya investasi sing murah, struktur kompak, operasi stabil, produksi cendhak, instalasi lan commi ...