Tim Teknis

TIM TEKNIS

tim

Jiang Xirui, insinyur senior, kanthi pengalaman luwih saka 30 taun ing industri crushing lan pangatusan.Dheweke tanggung jawab kanggo proyek dandan multi teknis lan entuk luwih saka 10 paten nasional lan 3 penghargaan provinsi.

Li Xuejing, insinyur senior, kanthi pengalaman luwih saka 30 taun ing industri crushing lan pangatusan.Dheweke tanggung jawab kanggo proyek dandan multi teknis lan entuk luwih saka 10 paten nasional lan 4 penghargaan provinsi.

Wang Jia, kepala insinyur, kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing industri crushing lan pangatusan.Dheweke tanggung jawab kanggo proyek perbaikan multi teknis lan entuk luwih saka 10 paten nasional lan 2 penghargaan provinsi.

Weng Zengyan, insinyur, tanggung jawab kanggo proyek inovasi multi technical lan entuk luwih saka 10 paten lan 2 penghargaan provinsi.

Wei Hongwu, insinyur, tanggung jawab kanggo proyek inovasi multi technical lan entuk luwih saka 10 paten lan 2 penghargaan provinsi.

Liu Manping, wakil pangareping insinyur, tanggung jawab kanggo proyek inovasi multi technical lan entuk luwih saka 10 paten lan 2 penghargaan provinsi.

Tian Guoli, wakil pangareping insinyur, tanggung jawab kanggo proyek inovasi multi technical lan entuk luwih saka 10 paten lan 2 penghargaan provinsi.

Yun Baoju, profesor lan pengawas doktoral Universitas Sains lan Teknologi China Utara, minangka jurusan riset teknik safety.

Wang Xuedong, ahli casting, iku utama ing riset teknologi casting.

Shi Jianguo, dhokter lan tutor master, utama ing riset peralatan pertambangan batu bara.