Top Quality Batu Kapur Roller Crusher

Katrangan singkat:

Kauntungan paling gedhe yaiku tingkat pembentukan bongkahan sing dhuwur, tingkat over-crushing sing kurang, lan wangun materi discharge biasa, ukuran bahan discharge bisa diatur, kapasitas dhuwur nganti 1000 ton / jam.


Detail Produk

Tag produk

CRUSHER ROLLER KASUR

Tipe bahan discharge
Tipe bahan discharge

Tingkat bongkahan dhuwur nganti 65-80%

Ukuran discharge bisa diatur

Kapasitas nganti 1000 tph

Double roller crusher adopts teori crushing saka shearing, squeezing lan mulet kanggo break materi.Kauntungan paling gedhe yaikutingkat tatanan bongkahan dhuwur, tingkat over-crushing kurang, lan wangun materi discharge biasa, kapasitas dhuwur nganti 1000 ton / jam.

Watu gamping utamané digunakake kanggo produksi kalsium karbida utawa kapur cepet sawise crushing.Tingkat bongkahan sing luwih dhuwur lan wangun materi sing luwih biasa, kualitas produk sing luwih apik lan efisiensi produksi sing luwih dhuwur.

Wiwit 2013, Tianhe Technology waé-dirancang kuat roller ukuran crusher wis mboko sithik diganti tradisional peralatan ngremukake secondary kayata secondary gamping impact crusher, secondary cone crusher, jaw crusher secondary, etc. Ing situs crushing watu gamping luwih saka 100 proyèk, wis Sejatine monopoli ing pasar kanggo crushing watu gamping sekunder ing China pasar domestik uga luar negeri.

KELEBIHAN CRUSHER ROLLER GANDA KApur

Dibandhingake karo pemecah batu gamping sekunder tradisional, kayata hammer crusher, impact crusher, jaw crusher, cone crusher dll, nduweni kaluwihan ing ngisor iki:

Item

Penghancur sekunder tradisional

Crusher sekunder canggih

peralatan

palu crusher

impact crusher

jaw crusher

cone crusher

crusher rol ganda kuat

prinsip crushing

impact

nyesek

nyukur lan mulet

40-90 mm

tingkat bongkahan

30-40%

40%-55%

65%-80%

wangun materi

Wangun apik, cedhak karo polyhedron biasa utawa bunder

wangun miskin, kalebu nomer akeh Strip dawa, materi sheet

wangun apik seragam lan prodhuk cedhak polyhedron biasa

efisiensi crushing

efficiency kurang

efisiensi dhuwur, kapasitas nganti 1000 tph

pangaturan ukuran discharge

luwes, nanging angel kanggo operate

luwes, gampang operate

biaya pangopènan

perawatan sing akeh,

biaya pangopènan dhuwur

jumlah pangopènan cilik banget, biaya pangopènan kurang, urip layanan untu luwih saka 3 yuta ton

panggunaan sumber daya

tingkat pemanfaatan kurang, abot liwat tingkat crushing, asil ing akèh sampah sumber

mundhak tingkat lump paling sethithik 15%-30%

keuntungan ekonomi

Industri kalsium karbida lan produksi kapur cepet kanthi watu gamping mbutuhake ukuran materi sing luwih dhuwur lan wujud materi saka watu gamping;

Peralatan crushing sekunder tradisional kanthi tingkat crushing dhuwur lan wangun materi sing ora apik, sing mengaruhi keuntungan produksi lan dodolan watu gamping, lan ngasilake bahan sing akeh banget, sing nyebabake sampah sumber daya.

Ngasilake saka bahan watu gamping rampung tambah dening luwih saka 15%, nemen Ngapikake tingkat pemanfaatan bahan baku;

Material wangun apik, nambah kualitas produk hilir;

konsumsi daya kurang, ngirit biaya listrik;Mrikso cilik, biaya pangopènan kurang, nyuda biaya operasi.

DATA TEKNIS

Model

Ukuran Input (mm)

Ukuran output (mm)

Kapasitas (t/h)

Daya Motor (kW)

2DSKP80100

≤200

40-80/ 50-90

100

2×55

2DSKP80150

≤200

40-80/ 50-90

150

2×75

2DSKP90100

≤300

40-80/ 50-90

100

2×55

2DSKP90120

≤300

40-80/ 50-90

150

2×75

2DSKP90150

≤300

40-80/ 50-90

200

2×90

2DSKP90200

≤300

40-80/ 50-90

300

2×110

2DSKP100250

≤350

40-80/ 50-90

600

2×132

2DSKP120300

≤400

40-80/ 50-90

1000

2×160


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Mesin Penghancur Batu Mobile dan Screening Plant Jaw Crusher Crusher And Screening Machine

      Penghancur Batu Mobile dan Pabrik Saringan Rahang C...

      CRUSHING AND SCREEN MACHINE TECHNICAL FITUR ◆ Struktur kompak lan volume cilik, cocok kanggo instalasi lan digunakake ing trowongan lemah ◆ Screening pisanan, banjur crusher, crusher nduweni kapasitas pangolahan gedhe lan tingkat aglomerasi dhuwur ◆ Layar digawe saka bahan tahan nyandhang lan nduweni umur layanan sing dawa ◆ Materi saka untu roller toothed yaiku paduan tahan bainitik sing dikembangake dening perusahaan kita, hardnes ...

    • Hot Sale High Performance Limestone Crusher Station

      Hot Sale High Performance Limestone Crusher Sta...

      STATION CRUSHING LIMESTONE CRUSHING STATION FITUR TEKNIS GAMBAR GAMPIR Tingkat bongkahan dhuwur nganti 65-80% Ukuran sing bisa diatur Kapasitas nganti 1000 tph Perusahaan kita kanthi aktif nanggapi telpon negara kanggo mbangun tambang ijo, nganggo desain tertutup, lan ...

    • Seri MGT Efisiensi Tinggi Sistem Pengeringan Drum Hemat Energi/Sistem Pengering Drum/Sistem Pengeringan Slime

      MGT Series Drum Hemat Energi Efisiensi Tinggi D...

      DRYINGSYSTEM TECHNICAL FEATURE ※ Efek dehidrasi ketok, watesan ndhuwur Kelembapan feed bisa tekan 60%, Kelembapan produk bisa tekan ngisor 8% ※ Ngartekno nambah kualitas bahan lan èfèktif nambah kinerja panyimpenan materi lan transportasi;※ Sistem kasebut lengkap, efisien, hemat energi, ramah lingkungan, lan nduweni tingkat otomatis ...

    • High Performance Coal Slime Crusher

      High Performance Coal Slime Crusher

      STRUKTUR COAL SLIME CRUSHER Motor drive rotor kanggo muter ing kacepetan dhuwur liwat sistem transmisi kanggo mencet jajan slime Filter, layar dumunung ing ngisor rotor, slime Filter cake interaksi karo layar liwat sirah Pethel, slime olahan. partikel liwat bolongan layar, lan partikel gedhe saka Filter slime terus diantemi lan bejat dening rotor ing layar.KERJA CRUSHER SLIME...

    • Pakan Rantai Tugas Berat/Pakan Apron

      Pakan Rantai Tugas Berat/Pakan Apron

      HEAVY DUTY CHAIN ​​FEEDER / APRON FEEDER HEAVY DUTY CHAIN ​​FEEDER / APRON FEEDER Pambuka heavy duty chain feeder utamané digunakake ing hopper lan panyimpenan bin kanthi tekanan tartamtu, kabeh jinis bahan kapasitas gedhe jarak cendhak, terus kanggo kabeh jinis crushing roto-roto, peralatan screening utawa transportasi, iku stasiun crushing paling umum digunakake ndhukung feedi heavy ...

    • Mobile Crusher Station Jaw/Impact/Hammer/Cone/Layar

      Mobile Crusher Station Of Jaw/Impact/Hammer/Con...

      STRUKTUR Stasiun MOBILE CRUSHER 1: rangka 2: pengumpan apron 3: tempat penyimpanan 4: hopper penghancur 5: penghancur rol ganda 6: conveyor sabuk pelepasan 7: tangga panjat pagar pagar platform 8: kabinet kontrol listrik 9: stasiun hidrolik KARAKTERISTIK STASIUN MOBILE CRUSHER: Utama crusher mengadopsi 2DSKP seri double teethed roller crusher kanggo sekunder c ...